Műanyag (PP) medencék
Cégünk ezek tervezésével, kivitelezésével, helyszíni szerelésével foglakozik, magas színvonalon!
Tapasztalataink szerint, ma Magyarországon a beton medencék mellett a második legelterjedtebb medencetípus a műanyag szerkezetű.
Az általunk gyártott és forgalmazott műanyag medence UV-stabil, vegyszerálló polipropilén alapanyagból készül, középkék színben. A felület mintázott a csúszásveszély elkerülése érdekében.

A medenceszerkezet szilárdságát felületkezelt szénacél váz biztosítja. A medence szerkezete speciális extruderes hegesztéssel készül, ezáltal nagyobb szilárdságot, biztonságosabb vízzárást tudhat magáénak. Tetszőleges méretben (kb. 10 m hosszig), változatos formában, süllyesztett és feszített víztükrös kialakítással is rendelhető.

A medenceszerkezet nem öntartó, ezért a medencét terepszint alatt süllyesztve kell telepíteni. Ettől eltérő esetben gondos tervezés, és egyedi gyártás szükséges a szerkezetre ható nagyobb terhelés miatt. Kül-, és beltérbe egyaránt telepíthető. Talajvizes területre, illetve töltött talajra a medence alapvetően nem telepíthető, illetve csak talajmechanikai vizsgálatok után a szakvéleményben előírt módon történhet a medence telepítése. A medence telepítésekor felmerülő építési munka egyszerű, zsaluzásra nincs szükség, ezért a kivitelezés rövid idő alatt lebonyolítható. A telepítés gondossága kiemelt fontosságú, ugyanis a hibás telepítés a medence tönkremenetelét okozhatja.

A képekre kattintva nagyobb méretben is megtekintheti munkánkat.