Az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendenek a porfestő kabinjaink melyeket gyakran külföldi megrendelésekre készítünk.

Hogy mi is a porfestés?

A porfestés egy speciális felületi bevonatot eredményező eljárás, amely általában fém felületekre alkalmazható. Az eljárás során nincs szükség oldószer felhasználásra, a porszóró berendezés pedig zárt technológiával működik, így károsanyag kibocsájtás nélkül végezhető. A porfestés fajlagosan olcsóbb, és nagy felületek gyorsan bevonhatók, mivel nincs száradási idő, a beégetés után azonnal használható. Ezen felül, jól ellenáll az UV-sugárzásnak és az időjárási viszonyoknak. Ajánljuk előkészítő (szóró-zsírtalanító és vegykezelő) berendezéseinket valamint egyedi porszóró kabinjainkat WAGNER porközpontokkal kombinálva.

Porszóró- és porfestő kabinjaink, valamint szóró rendszerű felületkezelő berendezéseink a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően, 100mm vastag öntartó antistatikus magas minőségű PVC-CAW Stadur szendvicspanelekből készülnek. A termékek kiváló minőségű anyagok felhasználásán és magasan képzett szakemberek precíz munkáján alapulnak. Hegesztési és tervezési eljárásaink megfelelnek a német DVS és általánosan elfogadott MSZ EN szabványoknak, így a termékek magas szintű minőségi elvárásoknak is megfelelnek. Az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendenek a porfestő kabinjaink, gyakran külföldi megrendelésekre készítjük őket.

Címszavakban:

  • nincs oldószer felhasználás
  • a porszóró berendezés zárt technológia, nincs károsanyag kibocsájtás
  • fajlagosan olcsó
  • nagy felületek gyorsan bevonhatók nincs száradási idő, beégetés után azonnal használható
  • jól ellenáll az UV-sugárzásnakés az időjárási viszonyoknak

További Képek kabinok

Munkáinkat megtekinthetik nagyobb méretben a képekre kattintva.