A Telephelyi Halmozgató Tartály egy sokoldalú eszköz a halipar számára, mely ideális súlymérésre, halmozgatásra, ki- és betárolásra, valamint vágás előtti sokkolásra. Kialakítása kíméli a halak bőrét, és lehetővé teszi az átmeneti tárolást is. Könnyűsúlyú és hőszigetelt polipropilén panel anyagból készül, így tökéletes választás hűtött környezetben való használatra.

A halmozgató tartály méretei: 2000x1450x800 mm, nettó űrtartalma pedig 1350 liter.

A halmozgató tetővel is rendelhető, ami további védelmet nyújt a tárolt halaknak. A zsilipkaros leeresztő ajtó segítségével könnyen és hatékonyan kezelhető. Kiemelkedő biztonsági funkciókkal rendelkezik, beleértve a targoncavillához illeszkedő akasztót és a fixen hegesztett leeresztő toldatot, amelyek garantálják a stabil rögzítést és a könnyű kiürítést.

A Telephelyi Halmozgató Tartály kizárólag a Keviplast vállalatnál kapható, és minőségi, egyedi terméket biztosít az ügyfeleknek a halipari szektorban. Segítségével növelhető a termelékenység és hatékonyság a telephelyen belül, miközben a halak megőrzése és kezelése is maximális biztonságban történik.